van Bergeijk professionele klussen Groningen

Bouwbegeleiding

De grote problemen bij een verbouwing: de bouwers begrijpen je niet, jij als leek twijfelt of ze misschien gelijk hebben dat het niet kan wat jij wil. Niet door onwil, maar door gemakzucht en desinteresse gaat het vaak mis. Met als eindresultaat dat er iets anders wordt opgeleverd dan jij had verwacht en bedoeld. Met bouwbegeleiding door klussenbedrijf van Bergeijk professionele klussen hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Bij bouwbegeleiding zie ik het als mijn rol om de communicatie te verbeteren, en daarnaast te controleren of de afspraken worden nagekomen. Vanuit mijn eerdere werkende leven breng ik een sterke opdrachtgever-gerichte aanpak mee. Zoals bekend wil die bij de gemiddelde aannemer nog wel eens een beetje ontbreken.

Als professional in de bouw ben ik bekend met de manieren van werken, en kan ik de aannemer op zijn speelveld tegemoet treden. Tegelijkertijd kan ik dan jullie wensen heel duidelijk overbrengen, en tijdens het werk controleren of die wensen ook worden waargemaakt.