van Bergeijk professionele klussen Groningen

Over Arthur

Van Bergeijk professionele klussen is een klussenbedrijf werkzaam in Groningen, Drenthe en Friesland, waar je terecht kan voor het renoveren van je badkamer of het realiseren van een uitbouw. Ook kleine klussen, zoals het vervangen van een slot of het verhelpen van een lekkage zijn geen enkel probleem.

In 2002 ben ik begonnen in de bouw, in loondienst bij een aannemer. Daarna ben ik voor mezelf begonnen als ZZP-er. Alleen of samen met collega ZZP-ers heb ik prachtige projecten gerealiseerd, uitbouwen, keukens, badkamers, toiletrenovaties. De laatste jaren ligt mijn focus iets meer bij badkamers.

Voor een goed uitgevoerde klus kan je natuurlijk bij meer bedrijven terecht. Maar wil je echt een klantgerichte benadering, dan moet je toch echt bij mij zijn. Een goede communicatie voorkomt misverstanden, zodat beide partijen blij zijn met het resultaat.

Mijn sterke communicatie met opdrachtgevers heeft er toe geleid dat ik mij ook ben gaan toeleggen op Doe Het Zelf-begeleiding en Bouw begeleiding.

Meer weten? Bel dan snel 06 4855 8053 of stuur een bericht!

Graag tot horens,

Arthur van Bergeijk

Klussenbedrijf van Bergeijk professionele klussen